☞ Produkty v eshope mavit.sk sú určené len pre maloobchodných partnerov a firmy zaoberajúce sa týmto sortimentom. ☜ 

Panel používateľa

GDPR

GDPR

Zásady spracovávania osobných údajov

 

podľa nariadenia GDPR a nového zákona 18/2018 Z.z. v znení neskorších predpisov

 

Prevádzkovateľ : MAVIT SK spol.s.r.o , Za stanicou 5, 831 04 Bratislava , IČO: 48102652

Kontakt na zodpovednú osoba: Ing. Jitka Martináková /mavit@mavit.sk

 

Prehlásenie o ochrane osobných údajov:

 

Spoločnosť Mavit SK – veľkoobchod a prevádzkovateľ svojich internetových stránok e-shopu prehlasuje, že všetky osobné údaje, ktoré nám odovzdávate sú považované za prísne dôverné,

spracovávame je zodpovedne , transparentne a v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu

a Rady/EÚ/ 2016/679 a zákona o ochrane osobných údajov č.18/2018Z.z.

Máte nárok požiadať o informácie o evidovaných osobných údajoch, ich opravu , či výmaz, ak sú udelené na základe vami udeleného súhlasu.

K Vašim osobným údajom, ktoré sme od vás získali, nemá prístup žiadna neoprávnená osoba a neodovzdávame ich bez vášho súhlasu ďalším subjektom na ďalšie spracovanie.

 

  1. Údaje ktoré zhromažďujeme :

 

Pre realizáciu obchodnej transakcie – objednanie tovaru , potrebujeme od Vás poznať meno, adresu / fakturačnú prípadne dodaciu/, telefón a e-mailový kontakt. Po Vašej registrácii, sú tieto údaje navedené do firemného adresára k vystavovaniu účtových dokladov. Prijatých objednávok, vystavených dodacích listov, vystavených faktúr a predajok.

 

  1. Úprava týchto údajov :

 

Po zaregistrovaní do e-shopu www.mavit.sk môžete tieto svoje údaje editovať alebo mazať. V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť, stačí odoslať mail na mavit@mavit.sk.

 

  1. Súbory cookie:

 

Súbory „cookies“ sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do vášho koncového zariadenia či jeho pamäte. Tieto súbory nášmu webu umožňujú zaznamenať informácie o vašej návšteve, nastavenie vášho prehliadača, jazyk, ktorý preferujete a ďalšie informácie. Bez súborov cookies by prehliadanie nášho webu bolo oveľa zložitejšie. Tieto súbory nám okrem iného pomáhajú prispôsobiť našu ponuku práve vašim potrebám. Súbory cookie nezhromažďujú žiadne vaše osobné údaje.

 

 

  1. Zasielanie noviniek na e-mail :

 

V prípade, že máte záujem od nás dostávať akčné ponuky produktov prostredníctvom e-mailu,

ktorý nám oznámite a udelíte súhlas s takým využívaním vašej e-mailovej adresy, budeme tento e-mail spracovávať výhradne na tieto účely. Takto získanú e-mailovú adresu neodovzdáme žiadnym ďalším subjektom. V prípade, že sa kedykoľvek v budúcnosti rozhodnete, že už od nás nechcete dostávať e-maily na tento účel, môžete odvolať svoj súhlas so spracovaním uvedenej adresy písomne na adrese spoločnosti.

 

 

 

  1. Odovzdávanie osobných údajov do tretích krajín :

K odovzdávaniu osobných údajov sprostredkovateľom alebo iným príjemcom v tretích krajinách

alebo v medzinárodných organizáciách nedochádza.

 

  1. Doba uchovávania osobných údajov :

 

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje :

 

-po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov / po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu/

-po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 5 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.

-po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

 

  1. Vaše práva

 

Dotknutá osoba má právo na

 

1/na prístup ku svojím osobným údajom podľa §21 Zákona

2/na opravu osobných údajov podľa §22 Zákona , poprípade obmedzenie

spracovania podľa § 24 Zákona

3/ na výmaz osobných údajov podľa §23 Zákona

4/ vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona

5/ na prenositeľnosť údajov podľa §26 Zákona

6/odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa

Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

 

Úrad na ochranu osobných údajov

Hraničná 12

820 07 Bratislava 27

Slovenská republika

 

Vydané dňa 25.5.2018

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Prihlásenie